11 september 2001


... Een dag die de wereld veranderde.
   

    Twee reuzenbuildings in Amerika stortten in elkaar als gevolg van een aanslag en er waren duizenden doden en vermisten.
Een jaar later, als er zich een of ander 'economisch' probleem voordoet, steekt men het, aan de andere kant van de wereld nog steevast op '11 september'.

    Ik begrijp iets niet goed...

    Overal in de wereld storten regelmatig gebouwen in... zijn er verwoestende orkanen, overstromingen en aardbevingen met ontelbare duizenden slachtoffers, en na enkele dagen reportage in de media wordt er niet meer over gesproken.

   

In Amerika stortten slechts 2 gebouwen in en gans de economie van de rest van de wereld is ontredderd???

Jaaaaren 'moet' de rest van de wereld de 'gevolgen' ondervinden???

Hier is maar één antwoord op: "RAAR !"

............................................................................

    Ook de échte 'oorzaak' van het grote aantal doden wordt dood- gezwegen, en   ik ga hier niet mee akkoord. Ik durf gerust zeggen dat Al Qaida (of hoe die groep ook mag noemen) niet de 'VOLLEDIGE' schuld heeft voor het grote aantal doden en vermisten!

    Of de aanval op de WTC- torens is uitgevoerd door een terroristische beweging met het doel gans de wereld tegen zichzelf in het harnas te jagen, of de aanval uitgevoerd is door een of andere 'geheime dienst', met het doel de ganse wereld in het harnas te jagen tegenover een bepaald land, laat ik hier buiten beschouwing.

    Er is echter wel het onweerlegbare feit dat in oorsprong de constructie van de WTC- torens zodanig was berekend dat ze bestand zouden zijn tegen een vliegtuigcrash.

    Er is ook het onweerlegbare feit, dat wegens 'ECONOMISCHE REDENEN' de constructie in realiteit 'NIET GEBOUWD IS VOLGENS DE PLANNEN'. Verschillende veiligheidssteunen werden verwijderd (of niet geplaatst) om meer verhuurbare kantoor- en winkelruimte te kunnen 'creëren'.

    Als gevolg van de 'economische' beslissingen van de architecten en andere 'bouwers' van deze torens waren ze in realiteit dus 'NIET BESTAND TEGEN EEN VLIEGTUIGCRASH'! Officieel echter stuurden de zelfde 'bouwers' het gerucht de wereld in, dat de gebouwen 'BESTAND WAREN TEGEN EEN VLIEGTUIGCRASH' met als gevolg dat de mensen zonder vrees deze torens gingen bevolken en gingen betalen voor 'ruimte' die eigenlijk voorzien was voor veiligheidsconstructie!

    Op 11 september was er dus de 'opzettelijke' vliegtuigcrash... Het ultieme bewijs dat de torens niet bestand waren, en dat de wereld was 'opgelicht' door de bouwers van deze 'symbolen van Amerika'

    Als de 'bouwers' zich aan de bouwplannen hadden gehouden, dan waren de torens hoogstwaarschijnlijk niet ingestort, maar zouden er slechts enkele verdiepingen 'gesneuveld' zijn en waren er duizenden doden en vermisten (als gevolg van de volledige instortingen) minder.

    Vermits de schuld van de duizenden doden en vermisten dus 'VOOR EEN ZEER GROOT DEEL' ligt bij de 'bouwers' van de torens, mogen de overlevende slachtoffers zich niet laten manipuleren door hun overheid die hen probeert te overtuigen dat de 'VOLLEDIGE' fout bij een bepaalde groep terroristen ligt.


NEEN!

DE SLACHTOFFERS HEBBEN HET RECHT OM EEN GROTE SCHADEVERGOEDING TE EISEN VAN DE  VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ WAARBIJ DE 'BOUWERS', en 'BEHEERDERS' VAN DE TORENS AANGESLOTEN WAREN!

.... Maar deze 'bouwers' en 'beheerders' zwijgen over 'hun' schuld, in alle talen... en de betreffende verzekeringsmaatschappij uiteraard ook!